πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

"πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου": Στηρίζουμε τον Δήμαρχο.

Χαλάνδρι 21-10-2014

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, από την 1η Σεπτεμβρίου που ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του, δέχεται ένα ανελέητο «σφυροκόπημα» από κυβερνητικούς (και μη) παράγοντες.

Έτσι, μετά την πραξικοπηματική ακύρωση από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της καθόλα συνταγματικής και νόμιμης ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, ακολούθησε  η κλήση του Δημάρχου από τον εισαγγελέα επειδή…τόλμησε να εφαρμόσει την απόφαση του Δ.Σ., να διατάξει «εντέλλεσθε» και να αντιταχθεί στη διάλυση του Δήμου του και στην προσπάθεια απόλυσης οικογενειαρχών εργαζομένων.

Η «πρΟΤΑση» επιθυμεί – και αισθάνεται ότι οφείλει – να στηρίξει τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, ενάντια σε αυτούς που θέλουν διακαώς να (συνεχίζουν να) στοχοποιούν τον Δήμο και τους υπαλλήλους του, προκειμένου «σώνει και καλά» να εφεύρουν υποψήφια προς απόλυση «θύματα» παρελθόντων νομοθετημάτων (άρα νόμων) του κράτους.

Η «πρΟΤΑση» θα βρίσκεται κοντά στον Δήμαρχο, την  Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, κατά την απολογία του στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, για να πραγματοποιήσει το αυτονόητο : να σταθεί δίπλα σε αυτόν που υπερασπίζεται το δικαίωμά μας στην εργασία.

Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Χαλανδρίου, οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις υπηρεσίες του Δήμου μας και να σταθούμε ως ασπίδα στην εργασία μας, στον Δήμαρχο και στη Διοίκηση, τώρα, αλλά και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();