πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου: Και οι προκλήσεις συνεχίζονται...

Επιστολή του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ως απάντηση στην επιστολή του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου στις 19/11/2014 (Ε Δ Ω).

Η "πρΟΤΑση" από την πρώτη ανάγνωση της επιστολής, εκτιμά ότι, πρόκειται για ένα έγγραφο που ουσιαστικά, όχι μόνο δεν προτείνει κάτι άλλο πέρα από...αυτά που ΔΕΝ γίνονται(!!!), αλλά, συγχρόνως, μεταθέτει ευθύνες άλλων και της Αποκεντρωμένης, στον Δήμαρχο, θέτοντας, μάλιστα..."Μέγαρα" διλήμματα...

Την ίδια στιγμή,  οι απόψεις του Δημάρχου (στην επιστολή της 19-11), παρουσιάζονται με ειρωνική και μειωτική διάθεση από μέρους του localit.gr που παρουσιάζει την είδηση σήμερα.
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ "χτύπημα" κατά του Δημάρχου; Πιθανόν...
Δε μας εκπλήσσει το γεγονός. 
Οι ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ  "συγκυβερνώντες", επιχειρούν, λίγο πριν το πολιτικό τους τέλος, να κατασκευάσουν ενόχους και να σπείρουν θύελλες. Και όσο οι "υποχρεωτικές" απολύσεις εργαζομένων και η απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης "σκαλώνει" στην αντίδραση κάποιων, τόσο το μένος της άλλης, της μνημονικής πλευράς, θα δημιουργεί εντυπώσεις και θα αναζητεί αυτόν ή αυτούς που θα απαντά καταφατικά στην ερώτηση "Πετάει ο γάϊδαρος;"
πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();