πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η "πρΟΤΑση" στο ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ...

...και λέμε ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ σε πείσμα αυτών που σχεδίασαν και εκτέλεσαν αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ που αντικρύσαμε και εμείς σήμερα το πρωΐ.

Λέμε ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ, γιατί σαν τέτοιο το ζήσαμε εδώ και χρόνια, μέρα με την ημέρα...
Και ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ θα ξαναγίνει, έστω και αν κάποιοι θέλησαν να τα βάλουν με ακατάλληλους και πέρα από τις δυνάμεις τους ανθρώπους. Θέλησαν να τα βάλουν με την κοινωνία και τους πολίτες της πόλης μας, αγνοώντας το γεγονός ότι,  στο τέλος οι ίδιοι θα βγουν ηττημένοι κατά ΚΡΑΤΟΣ (ετυμολογικά και κυριολεκτικά!). Γιατί ΚΑΙ θέατρο θα ξαναγίνει, ΚΑΙ με περισσή και φιλότιμη προσπάθεια όλων παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν. 

Δείτε παρακάτω αυτά που είδαμε και εμείς. Βεβαίως, για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται ότι ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, όμως, ευτυχώς ή δυστυχώς, τίποτα, μα ΤΙΠΟΤΑ δε συγκρίνεται με αυτό που είδαν τα "γυμνά" μας μάτια. Τίποτα δεν μπορεί να αποτυπώσει τα συναισθήματα που νιώσαμε αλλά και να συγκρατήσει - έστω και λίγο - την ανατριχίλα, τη θλίψη αλλά και την οργή (κατά των καταστροφέων) μπροστά σε αυτό το "τοπίο".

Ξεκινάμε με αυτό...

το αίτιο...ΕΝΑ από τα αίτια...
Αναζητούνται όχι τόσο οι "εκτελεστές", 
αλλά, ΚΥΡΙΩΣ, οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

Εικόνες φρίκης μέσα στο δάσος. Χτύπημα κατά του πρασίνου, του πολιτισμού και της παράδοσης...











Πυρετώδεις εργασίες αποκατάστασης καταρχάς του περιβάλλοντος χώρου.










Οι επίδοξοι διασπαστές του κοινωνικού ιστού της πόλης μας έχουν ήδη αποτύχει. 
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ χαράχτηκε βαθιά η μεγαλύτερη και προκλητικότερη εχθρική ενέργεια κατά της πόλης τους, ιδιαίτερα δε, όταν αυτή η ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση συνδύασε καταστροφή περιβάλλοντος, προσβολή ιστορίας και και απαξίωση πολιτισμού.

Η απάντηση πρέπει να είναι μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ: Η όσο το δυνατό συντομότερη ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΘΕΑΤΡΟΥ.
πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();