πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης", 8-6-2015

Χαλάνδρι 8-6-2015

Αλέξη μην ενδώσεις

Καθώς η διαπραγμάτευση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους δανειστές έχει φθάσει στο πιο κρίσιμο σημείο της, η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης» αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί προσωπικά προς τον Πρωθυπουργό της χώρας και να του υπενθυμίσει ότι, πέρα από τους αριθμούς και τα πλεονάσματα υπάρχει και η Ελληνική κοινωνία.

Όλα αυτά τα χρόνια της εφαρμογής των μνημονικών καταστροφικών πολιτικών η Ελληνική κοινωνία έχει βιώσει φτώχεια, ανεργία, κοινωνική απαξίωση και εξαθλίωση. Την τελευταία 5ετία η Ελλάδα έχει πάει πολλά χρόνια πίσω. Είναι γεγονός ότι 1.500.000 Έλληνες βρίσκονται στην ανεργία και 3.000.000 ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ το πιο δυναμικό και ελπιδοφόρο κομμάτι της - η νέα γενιά - έχει πάρει το δρόμο της μετανάστευσης για να βρει εργασία.

Διαβάστε τη συνέχεια Ε Δ Ω
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();