πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

"πρΟΤΑση": 61,31% - 38,69% . Ο θρίαμβος των (απλών) Ελλήνων. Ραντεβού με την Ιστορία και την Εθνική Απελευθέρωση.

Χαλάνδρι 8.7.2015

Ο ελληνικός λαός, αντιμέτωπος με ''θεούς και δαίμονες'', με εκβιαστικά διλήμματα, τελεσίγραφα, άθλιες κινδυνολογίες και «σοφτ» πραξικοπήματα, όρθωσε το ανάστημά του και έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας. Αντιστάθηκε με την περηφάνια του, υπερασπίστηκε την καταρρακωμένη αξιοπρέπειά του και άφησε πίσω τα χρόνια του μνημονιακού εξευτελισμού, των νομοθετικών πραξικοπημάτων, της άδικης και άνισης λιτότητας και του αυταρχισμού, που τον καταδίκασαν στη φτώχεια, στην ανεργία, στην υποταγή και στην εξαθλίωση. 

Πρόκειται πραγματικά για κατόρθωμα, αφού η μάχη που έδωσε – ειδικά από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας «τόλμησε» να του δώσει το δικαίωμα στην άποψη (!!!), είχε να αντιμετωπίσει λυσσαλέες αντιδράσεις του μαύρου εσωτερικού και εξωτερικού μετώπου. Τους εκπρόσωπους του κατεστημένου και των νεοφιλελεύθερων ελίτ, με παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας μας από αποτυχημένους πρωθυπουργούς (Ραχόϊ), από απογόνους των ναζί (Τουσκ), από αχυρανθρώπους με πλαστά πτυχία (ΝτάϊσεΜΠΛΟΥΜ) και από κομπλεξικούς ανθέλληνες (ΣόϊΜΠΛΕ) και άλλους περιφερόμενους θιάσους της πολιτικής και οικονομικής χούντας. 

Διαβάστε τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();