πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Καταγγελία για την ALPHA BANK

Πολλές καταγγελίες, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, για την Τράπεζα Alpha Bank από συμπολίτες μας. 
Η καταγγελία - που αφορά στο Χαλάνδρι αλλά και σε άλλα Βόρεια Προάστεια (Βριλήσσια, Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή) - έχει να κάνει με το γεγονός ότι, είναι η μοναδική τράπεζα που δεν έχει καμία ώρα της ημέρας χρήματα στα ΑΤΜ της. Όλες οι τράπεζες, ακόμη και με την ταλαιπωρία της ουράς, εξυπηρετούν τον κόσμο που περιμένει στις δύσκολες αυτές ώρες.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι, το οικονομικό - τραπεζικό ντόπιο και ξένο λόμπυ, πέρα από την ασφυξία που ΤΕΧΝΗΤΑ δημιουργεί προκειμένου να καταβάλλει την Ελλάδα και τον έλληνα πολίτη, βάλλει, συγχρόνως, και κατά της ζωής των πολιτών, εφόσον τους δυσκολεύει (σ)την καθημερινότητά τους. 
Προφανώς, κάποιοι, δεν έχουν καταλάβει ότι, ο κόσμος αλλάζει. Και δεν έχουν καταλάβει ότι πέρασε πια ο καιρός που μπορούσαν να επιβάλλουν το "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν". 
Ευτυχώς, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, ο απλός έλληνας παίρνει την τύχη του στα χέρια του.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι.
πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();