πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

"Παραπλάνηση, "βολέματα", εκλογές...α, ναι, υπάρχει και ο σκληρά και απάνθρωπα φορολογούμενος μισθωτός, ξεχάσαμε και τον έλληνα πολίτη..."

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης"

Χαλάνδρι  9-8-2015

Το τεράστιο σε έκταση και ένταση ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα, ως… «Χαμένο στη μετάφραση» μετατράπηκε σε ένα βολικό «ΝΑΙ σε όλα», ώστε όλα να βαίνουν καλώς ως έχουν, με τα γνωστά κορόϊδα - μισθωτούς και συνταξιούχους - να σηκώνουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ το βάρος της πολυαναμενόμενης «συμφωνίας» (ποιων και για ποιους;) με τους τοκογλύφους της «Γερμανόπης», κάτι που επιθυμεί και η εσωτερική τρόϊκα των φοροφυγάδων και των πολυεθνικών.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση στο προτεκτοράτο του νότου, κάποιοι βολεύονται στην ιδέα μιας διαρκούς επικαιρότητας με θέμα τις πρόωρες εκλογές.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότερες ημερομηνίες είναι – αν όχι άμεσα στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αυτές της 13ης ή της 20ής του ίδιου μήνα, τινάζοντας στον αέρα τον οικογενειακό προγραμματισμό των ελληνικών νοικοκυριών (έναρξη σχολείων, καλοκαιρινές διακοπές κάποιων που επέλεξαν αυτό το μήνα για διάφορους λόγους κ.λπ.).

Θα μας πείτε τώρα, ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…Ποιος νοιάζεται για τον εργαζόμενο και ιδιαίτερα για τον δημοτικό υπάλληλο. Αυτόν τον πιο άδικα και πιο ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ αμοιβόμενο δημόσιο υπάλληλο, που θα κληθεί και πάλι, ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία χωρίς να είναι επιλογή του και, μάλιστα, αφού θα του έχουν κόψει την καλοκαιρινή του άδεια!
Γιατί πραγματικά, αγαπητοί φίλοι, ποτέ δεν καταλάβαμε σε τι αποσκοπεί αυτό το περίφημο Π.Δ. 26/2012 (και παλαιότερα, άλλα Π.Δ. που έχουν εκδοθεί), σύμφωνα με το οποίο «απαγορεύεται η χορήγηση κάθε κανονικής άδειας απουσίας σε τακτικούς δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς γενικά και τακτικούς υπαλλήλους των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης στο διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των εκλογών έως και την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας» (παρ. 1 & 2 του άρθρου 106).
Με λίγα λόγια, δηλαδή, ένα (1) περίπου μήνα πριν από οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ (και ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ εάν έχουν χορηγηθεί) οι κανονικές άδειες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ (των δημοτικών) υπαλλήλων! Δηλαδή, αν μη τι άλλο, μια αναχρονιστική πράξη αντιδημοκρατικότητας, ανισονομίας και άδικης επιλεκτικότητας, με τη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ της «προετοιμασίας των εκλογών» (και μας ενοχλεί μόνο η «πολιτική επιστράτευση»;…).
Έχει κάτι να πει γι αυτό το συνδικαλιστικό όργανο των δημοτικών υπαλλήλων ή απλά βολεύεται με (στο) μικροκομματικό του προσανατολισμό και στον (απόλυτο) στόχο των διαφόρων επιδομάτων και προνομίων των καρεκλοκένταυρων υψηλών στελεχών του;

Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητοί φίλοι,

λύση για ψηφοφορία – όποτε και αν αυτή γίνεται, χωρίς κοινητοποιήσεις, χωρίς έξοδα (τουλάχιστον, ούτε κατά διάνοια αυτά που ξοδεύονται για χαρτιά και επιδόματα…), χωρίς διάθεση προσωπικού (χωρίς τη θέλησή του) και χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, ΥΠΑΡΧΕΙ. Το περίεργο είναι ότι, κανένας, μα ΚΑΝΕΝΑΣ, δε θέλει να τη συζητήσει.
Γιατί άραγε;…
Θα επανέλθουμε σε αυτό το σοβαρό ζήτημα σύντομα.


πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();