πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

"πρΟΤΑση": Είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να παρουσιάζεις μια είδηση ως δική σου...

Χαλάνδρι 27.12.2015

Αγαπητοί φίλοι
η συντακτική ομάδα της "πρΟΤΑσης" σέβεται τον κόπο, την προσπάθεια, την έμπνευση και τη δουλειά αυτή καθεαυτή όλων όσοι ασχολούνται με blogs και sites. 
Έτσι, ανέκαθεν, από συστάσεως αυτού του μικρού blog, με θρησκευτική ευλάβεια, τηρούμε τον κώδικα δεοντολογίας και, επειδή χρησιμοποιούμε ειδήσεις που βρίσκουμε αλλού, καταγράφοντας την επικαιρότητα, πάντα, μα ΠΑΝΤΑ, αναφέρουμε την αρχική "πηγή" της είδησης, όχι από φόβο απέναντι σε οποιαδήποτε νομοθεσία περί πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων, αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, επειδή είναι τουλάχιστον ανέντιμο να χρησιμοποιούμε οτιδήποτε δεν είναι δικό μας "δημιούργημα", παρουσιάζοντάς το ως τέτοιο.
Με το ίδιο σκεπτικό, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και από τους άλλους να ακολουθούν τους ίδιους κανόνες που διέπουν το διαδίκτυο.


Πρόσφατα, σε νεοσυσταθέν τοπικό (ασχολούμενο με ειδήσεις των Βορείων προαστείων) blog διαβάσαμε μέρος δικής μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ είδησης - αφορούσε δραστηριότητα συλλογής πραγμάτων από τα παιδιά του 8ου Γυμνασίου Χαλανδρίου. Οι συντάκτες του νέου αυτού site, δεν είχαν ούτε καν την ευγένεια να αναφέρουν την πηγή τους...
Λυπούμαστε πραγματικά για το γεγονός αυτό.

Μας στενοχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι που διαθέτουν τοπικό blog δρουν ανεξέλεγκτα και προς αποκλειστικό όφελός τους, ΜΗ σεβόμενοι τη δουλειά των συνανθώπων τους. 

πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();