πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια: Ηχηρό ράπισμα στους κομματάρχες

Χαλάνδρι 19.12.2016

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Οι πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια, απέδειξαν το αυτονόητο – δηλαδή το γεγονός ότι, οι εργαζόμενοι βαρέθηκαν την ίδια καραμέλα των συνδικαλιστών – και ανέδειξαν το εδώ και χρόνια πασιφανές: ουδείς, πλέον, ενδιαφέρεται για τις εκλογές, τουλάχιστον με τη μορφή και την (όποια) προοπτική προωθούνται από την πλευρά της ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ηγεσίας των «επιτελείων».
Ο παρακάτω πίνακας με τα στοιχεία τα οποία συνέλεξε η «πρΟΤΑση», καταδεικνύουν το πραγματικά λυπηρό φαινόμενο της ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ικανότατων συναδέλφων στα μάτια των εργαζομένων, εξαιτίας της «υποστήριξης» και της «ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ – συνδικαλιστικής ομπρέλας».



Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

η μόνη λύση είναι ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ των εργαζομένων από τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ πρότυπα που προσπαθούν οιαιώνιοι συνδικαλιστές να μας επιβάλλουν.
Η αυτόνομη κάθοδος των εργαζομένων σε κάθε εκλογική διαδικασία, είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. Και θα είναισωτήρια ως προς την ουσία των διακυβευόμενων σοβαρών εργασιακών και ασφαλιστικών ζητημάτων, στη διευθέτηση των οποίων οι αυτοδιορισμένοι κομματάρχες ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();