πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

"πρΟΤΑση": Κρατικοποιημένοι, αλαζονικοί, ανάλγητοι.

 Χαλάνδρι 23-2-2017

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Διανύουμε τον 8ο χρόνο συνεχούς και συνεχιζόμενης φτωχοποίησης και συρρίκνωσης του βιοτικού επιπέδου – συγκεκριμένου μέρους μόνο – του ελληνικού λαού, ως αποτέλεσμα αδιέξοδων και στοχοποιημένων μέτρων και προδοτικών πολιτικών αποφάσεων και έγγραφων δεσμεύσεων των κυβερνήσεων.

Η σημερινοί κυβερνώντες ξέχασαν πολύ γρήγορα τον βασικό λόγο για τον οποίο εκλέχθηκαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά άλλαξαν το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα διεξόδου από τα μνημόνια με την πάση θυσία υλοποίηση των συμφωνιών! Γρήγορα εγκαταλείφθηκε «ο διάλογος με την κοινωνία» (ακόμη και η σκέψη για κάτι τέτοιο…) και οποιαδήποτε «συζήτηση» μεταφέρθηκε αποκλειστικά σε ένα άμεσα ελεγχόμενο κοινοβουλευτικό επίπεδο. Η εξουσία σε όλο της το μεγαλείο! Χωρίς διάλογο. Κρατικοποιημένοι, αλαζονικοί, ανάλγητοι. Εκπαιδευμένοι να ομιλούν μια (σκόπιμα και καλομελετημένα) ακατανόητη γλώσσα και να διαπραγματεύονται καινούρια δάνεια – λαιμητόμους. Έτσι τους υπαγορεύει – προκειμένου να συντηρηθεί και να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τον απλό φορολογούμενο – ο παρασιτικός μηχανισμός που έχουν δημιουργήσει τράπεζες, εργολάβοι, ΜΜΕ, κρατικοί αξιωματούχοι κ.λπ.).

Η ταπείνωση, υποθήκευση και παγίδευση της χώρας μας από τη νέα γενιά «προθύμων», αποδεικνύεται ΜΕ και ΑΠΟ τις συμφωνίες της 20ής Φεβρουαρίου και 12ης Ιουλίου του 2015 που υπέγραψε «ελαφρά τη καρδία» η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις οποίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();