πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Η "πρΟΤΑση" για τη δίκη του Δημάρχου Χαλανδρίου και της συναδέλφου Στ. Μπακόλα

Χαλάνδρι 30-10-2017

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η "πρΟΤΑση" εκφράζει τη συμπαράσταση και την υποστήριξή της στον Δήμαρχο Χαλανδρίου Σ. Ρούσσο και στη συνάδελφο - πρώην Διευθύντρια Προσωπικού του Δήμου - Στέλλα Μπακόλα, με αφορμή τη δίκη στην οποία παραπέμπονται την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, επειδή το 2014 αρνήθηκαν να παραδώσουν στοιχεία για τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων των υπαλλήλων του δήμου.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, εφαρμόζοντας ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Χαλανδρίου αρνήθηκε - με "ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ" -  να εφαρμόσει το νόμο Μητσοτάκη για τον επανέλεγχο των περίπου 50.000 συμβάσεων (κυρίως) του Π.Δ. Παυλόπουλου.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η δίωξη κατά του Δημάρχου αποτελεί δίωξη προς όλους τους εργαζόμενους. Και είναι ένας τρόπος και ένας στόχος για να ΠΩΛΗΘΟΥΝ εργαζόμενοι και υπηρεσίες.

Η διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα των υπηρεσιών και η βελτίωση των δομών τους, η κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού αποτελούν για εμάς ζητήματα ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.

Η δυναμική παρουσία των εργαζομένων στα δικαστήρια της Ευελπίδων, θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ότι, τέτοιες πρακτικές στο δημόσιο δεν πρόκειται να περάσουν.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση
ΔΕΝ ενοικιάζεται
ΔΕΝ πωλείται
ΔΕΝ εκχωρείται

πρΟΤΑση

(Παλαιότερες) Αναφορές και Σχόλια της "πρΟΤΑσης" για το θέμα:

11 Δεκ 2014

16 Δεκ 2014

24 Δεκ 2014

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();