πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση της "πρΟΤΑσης" (05.02.2018)

Χαλάνδρι 05.02.2018

Με έκπληξη είδαμε και διαβάσαμε ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. κατά του Δημάρχου Χαλανδρίου, με εκφράσεις πεζοδρομίου και με περιεχόμενο άκρως παραπλανητικό και κατευθυνόμενο.
Μάλιστα, οι λαλίστατοι συνδικαλιστές έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν για «πραγματικές άθλιες συνθήκες Υγιεινής και Ασφάλειας που επικρατούν στον χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου Χαλανδρίου και ειδικότερα στον αυθαίρετα διαμορφωμένο χώρο που εγκαταστάθηκε το μηχάνημα βιοξήρανσης για παραγωγή βιομάζας».

Είναι τέτοια η βιασύνη τους να υπακούσουν σε κομματικά κελεύσματα που, αντί να πιέσουν προς την κατεύθυνση των έργων για την όσο πιο άμεση εγκατάσταση αμαξοστασίου, συνεργείου, τοπικού σταθμού μεταφόρτωσης και κέντρου διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών στον καινούριο χώρο που προσφάτως απέκτησε ο Δήμος*, εξαπέλυσαν μια συνηθισμένη γι’ αυτούς «επίθεση», υπερασπιζόμενοι – ουσιαστικά – το δικαίωμα σε κάποιον να αρνείται τα καθήκοντά του και να συκοφαντεί

Ο πρώτος εκπρόσωπος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. που πήρε το λόγο, θέλησε, πριν αναφερθεί στο θέμα, να μιλήσει – άστοχα και άκαιρα - για την έλλειψη ειδών προστασίας στους εργαζόμενους, με αφορμή το θάνατο συναδέλφου – εργαζόμενου (προήλθε από φυσικά αίτια και όχι από ατύχημα) στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Χαλανδρίου εκείνη την ημέρα. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλαδή…Στο τέλος, μάλιστα, της παρέμβασής του, υπέδειξε και τρόπους λειτουργίας του Προγράμματος !!

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();