πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-13Κ/2018: Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα για τις 757 προσλήψεις στους δήμους

Μερικές εβδομάδες ίσως και ένα μήνα πίσω θα μετακινηθεί η μεγάλη προκήρυξη για τις 757 θέσεις καθαριότητας στους δήμους μετά την αλλαγή του προγραμματισμού των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ που αποκάλυψε χθες η aftodioikisi.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, το ΑΣΕΠ θα εκδώσει ως 12Κ/2018 πιθανότατα τον Οκτώβριο ή το πολύ τον Νοέμβριο την προκήρυξη για 75 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η μέχρι στιγμής προγραμματισμένη 12Κ/2018 για τις 757 προσλήψεις στην καθαριότητα των δήμων γίνεται 13Κ/2018 και οδεύει, πλέον, προς τα τέλη Νοεμβρίου ίσως και αρχές Δεκεμβρίου.

Yπενθυμίζεται ότι, όπως είχε, επίσης, αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, η συγκεκριμένη προκήρυξη, για την οποία αναμένονται δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις, είχε μετακινηθεί από το Σεπτέμβριο στον Οκτώβριο, λόγω του μεγάλου φόρτου των υπηρεσιών του ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα για τον έλεγχο των 128.851 αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();