πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ)

Αγαπητοί γονείς,
Ξεκινώντας το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2018-2019», ο Δήμος Ηλιούπολης ξεκινάει την λειτουργία στα ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ) σε απογευματινό ωράριο μετά την λήξη του ολοήμερου σχολείου.

Τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) είναι παιδαγωγικοί χώροι δημιουργίας, χαράς και διασκέδασης. Τα παιδιά κάνουν φιλίες, δυναμώνουν τις ήδη υπάρχουσες και εξελίσσουν τα ταλέντα τους και τις δεξιότητες τους μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν,με την βοήθεια παιδαγωγών.
Σκοπός τους είναι να παρέχουν παιδαγωγικές δραστηριότητες ποιοτικές και δημιουργικές, ατομικές ή ομαδικές, να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού, αλλά και να βοηθήσουν συγχρόνως και τους γονείς που εργάζονται.
Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν εκτός σχολικού ωραρίου, αλλά τις περιόδους, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι συνεχίζουν τη λειτουργία τους σε πρωινά τμήματα ανάλογα με τον εσωτερικό τους κανονισμό.
Έτσι λοιπόν, προσκαλούμε όλους τους γονείς να προσκομίσουν τα voucher που έχουν λάβει από την Ε.Ε.Τ.Α.Α, για να ξεκινήσει η λειτουργία του 1ο ΚΔΑΠ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Πουσουλίδου και Χαλκοκονδύλη) από 21-09-2018 έως 28-09-2018.
Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς θα προσέλθουν στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης , στο γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Χριστίνα Σερέτη, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -14:00.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι γονείς είναι τα εξής:

• Voucher των παιδιών 
• ΑΦΜ
• ΑΜΚΑ

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();