πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Κακοκαιρία έως την Κυριακή – Πού και πότε θα «χτυπήσει» ο κυκλώνας «Ζορμπάς», LIVE η πορεία του

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται και η χώρα, με τον «Ξενοφώντα» να συνεχίζει την επέλασή του προκαλώντας προβλήματα, κι ενώ ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» έχει ήδη αρχίσει να στροβιλίζεται ανοικτά του Ιονίου. Τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν ως την Κυριακή, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να επικαιροποιεί το σχετικό έκτακτο δελτίο της.

Το κέντρο του μεσογειακού κυκλώνα αναμένεται να φθάσει στις νότιες ακτές της Πελοποννήσου μεταξύ 15:00-18:00 του Σαββάτου, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, προκαλώντας κύματα που θα ξεπεράσουν ακόμη και τα 11 μέτρα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πελοποννήσου και Κρήτης, με βάση το κυματικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ
ΕΔΩ

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ως την Κυριακή
Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ έχει ως εξής:
1. Την Παρασκευή (28-09-2018):
α. βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και πρόσκαιρα προς το βράδυ στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και πιθανώς στην Κρήτη
β. άνεμοι στο Ιόνιο 7-8 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ.
2. Το Σάββατο (29-09-2018):
α. βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο νότιο Ιόνιο, τη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη που μέχρι το μεσημέρι θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες και πιθανώς τις Σποράδες.
Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς στην Αττική.
Σταδιακά μέχρι το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
β. άνεμοι εντάσεως 8 και τοπικά 9-10 μποφόρ θα επικρατήσουν πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο και βαθμιαία στα υπόλοιπα νότια πελάγη.
3. Την Κυριακή (30-09-2018):
α. τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες και βαθμιαία θα σταματήσουν.
http://ergasianet.gr/
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();