πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Δ. Καλλιθέας: Καταλήψεις σε όλους του χώρους δουλειάς για τη δίκη μελών του Σωματείου | Τρίτη 23 Οκτώβρη

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας
Στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου 2018 όπου συζητήθηκε το θέμα της δικαστικής δίωξης οκτώ συναδέλφων του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου από τον δημοτικό σύμβουλο Χρ. Σοφιανίδη, αποφασίσθηκε:

α) η κατάληψη όλων των χώρων δουλειάς με αποχή από την εργασία όλων των εργαζομένων την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 προκειμένου να διευκολυνθούν να παραστούν στην διενέργεια της δίκης.
β) Η περιφρούρηση των χώρων του γκαράζ και του Δημαρχείου.
– Όσον αφορά τους παιδικούς σταθμούς συνιστάται να ληφθούν αποφάσεις από τους εργαζόμενους ανά σταθμό από την προηγούμενη ημέρα για την συμμετοχή τους στην κατάληψη και στην περίπτωση που αυτή δεν επιτρέπει την λειτουργία του παιδικού σταθμού να ειδοποιηθούν οι γονείς από την προηγουμένη να μην φέρουν τα παιδιά τους.
β) Η συγκέντρωση όλων των εργαζομένων που θέλουν να συμπαρασταθούν στο Δημαρχείο την Τρίτη 20/10 και ώρα 08:00, για να μεταβούν με πούλμαν στα δικαστήρια (πρώην Σχολή Ευελπίδων αίθουσα προκάτ Νο 2), όπου θα διεξαχθεί η δίκη.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();