πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Ιλίου: Ψήφισμα Δ.Σ. σχετικά με τις διώξεις όλων όσοι αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών των κατοικιών

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου, στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 04.10.2018, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με τις διώξεις όλων όσοι αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών των κατοικιών:

«Η Κυβέρνηση προβαίνει στο αντιδραστικό μέτρο της αυτεπάγγελτης δίωξης όλων όσοι αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών των κατοικιών, μέτρο που αποτελεί έγκλημα κατά του πολιτεύματος και περιορίζει τις πολιτικές ελευθερίες των πολιτών και των θεσμών.

Διεκδικούμε την άμεση προστασία της στέγης και ειδικά της λαϊκής κατοικίας των λαϊκών οικογενειών και ό,τι απέμεινε από την εφαρμογή των νόμων και των επιταγών των μνημονίων.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση την άμεση παύση της βιομηχανίας των διώξεων όλων όσοι αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών και κατοικιών.

Τα οποιαδήποτε αντιλαϊκά και αυταρχικά μέτρα της Κυβέρνησης δεν πρόκειται να υποστείλουν το λαϊκό κίνημα για την προστασία της λαϊκής στέγης.»

Το παρόν ψήφισμα θα κοινοποιηθεί:
• Στην Γραμματεία της Κυβέρνησης
• Στον τοπικό τύπο
• Στο διαδίκτυο


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();