πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Καταθέστε το συντομότερο τις αιτήσεις της ΕΝΥΠΕΚΚ!!

27/10/2018

Καταθέστε το συντομότερο τις αιτήσεις της ΕΝΥΠΕΚΚ!!

Επειδή τον τελευταίο καιρό, η κυβέρνηση και φιλικά προς αυτήν ΜΜΕ υποστηρίζουν εσφαλμέναότι, μετά την ημερομηνία ισχύος του νόμου 4387/2016 («νόμος Κατρούγκαλου»), δηλαδή μετά τις 13/5/2016, τα Ασφαλιστικά Ταμεία δεν υποχρεούνται στην καταβολή των Δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα και του επιδόματος αδείας στους συνταξιούχους, η ΕΝΥΠΕΚΚ δίνει στη δημοσιότητα βελτιωμένες και συμπληρωμένες αιτήσεις προς τον ΕΦΚΑ και το ΕΤΕΑΕΠ,  για να αποκαλύψει τον έωλο και απαράδεκτο ισχυρισμό της κυβέρνησης.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να καταθέτουν μόνο αυτές τις αιτήσεις της ΕΝΥΠΕΚΚ με το πλέον βελτιωμένο και σαφές περιεχόμενο.
Πατήστε σε όποιο από τα παρακάτω τρία (3) αρχεία σάς ενδιαφέρει για να γίνει η λήψη του στον υπολογιστή σας.
Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση. Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ενημέρωση όλων των συνταξιούχων και όλων των εργαζομένων, για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΥ 181018


Η Ομάδα Εργασίας της  ΕΝΥΠΕΚΚ


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();