πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Εργαζόμενοι Δ.Ηλιούπολης: Έλαβαν δεσμεύσεις για ΜΑΠ, ΒΑΕ, καταβολή δεδουλευμένων

Μετά το διήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων ( 8 και 9 Οκτώβρη) των εργαζομένων στον δήμο Ηλιούπολης, με απόφαση του Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, στη συνάντηση που πραγματοποίησε το πρωί με το δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΝΠ «ΚΑΦΑΔΗΛ» πήραμε τις παρακάτω δεσμεύσεις.

1. Τήρηση της ΣΣΕ (ΜΟΝΙΜΩΝ, ΙΔΑΧ, ΙΔΟΧ ειδικότητων ΥΕ βοηθ. προσ. Καθαριότητας, ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, καθώς και ΔΕ Μαγείρων) σε ότι έχει να κάνει με το ωράριο εργασίας όπως διατυπώνεται σε αυτή δηλ. 32ωρες.

2. Αναδρομική καταβολή σε χρήμα (ΜΑΠ και ΓΑΛΑ) για τα έτη 2012-2017 όπως προβλέπεται νομοθετικά, σε όλους τους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν μέσα ατομικής προστασίας στο ΚΑΦΑΔΗΛ.

3. Καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων μέσω ΕΣΠΑ στις 27 Οκτώβρη.

4. Συνέχιση της καταβολής του ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ σε όλους τους συναδέλφους στο πράσινο καθώς και στους εργαζόμενους ανεξαρτήτου ειδικότητας στο ΣΜΑ (σταθμό μεταφόρτωσης του γκαράζ) όπως νομοθετικά προβλέπεται.

5. Υπογραφή νέας σύμβασης με τις συμβασιούχες καθαρίστριες των ΙΕΚ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

ΓΙΑ ’ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

Κλιμακώνουμε την πάλη μας και οργανώνουμε τον αγώνα μας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική με επόμενο αγωνιστικό σταθμό την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 8 Νοέμβρη

Το Δ.Σ.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();