Στις δικαστικές αίθουσες κρίνεται το εργασιακό τους μέλλον
Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου συζητήθηκε σήμερα (Σ.Σ.: Δευτέρα 1-10-2018) αγωγή 14 συμβασιούχων του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Βόρειας Πεδιάδος, οι οποίοι ζητούν να αναγνωριστεί ότι οι αλλεπάλληλες συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου συνιστούν "Σύμβαση αορίστου χρόνου".
Η απόφαση, που θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα αναμένεται με αγωνία όχι μόνο από τους ίδιους αλλά και από τους 81 συμβασιούχους στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι - με τακτική αγωγή - ζητούν επίσης απο το Δικαστήριο το ίδιο πράγμα για τις δικές τους συμβάσεις.
Σημειώνεται ότι η συζήτηση της αγωγής των συμβασιούχων του Δήμου Ηρακλείου
αναβλήθηκε για τις 18 Μαρτίου, ωστόσο εκτιμάται ότι η απόφαση για τους πρώτους, που θα έχει εκδοθεί μέχρι τότε, θα κρίνει και το δικό τους εργασιακό μέλλον.