πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Συνεχίζεται η αγωνία των συμβασιούχων καθαριότητας

Στις δικαστικές αίθουσες κρίνεται το εργασιακό τους μέλλον

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου συζητήθηκε σήμερα (Σ.Σ.: Δευτέρα 1-10-2018) αγωγή 14 συμβασιούχων του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Βόρειας Πεδιάδος, οι οποίοι ζητούν να αναγνωριστεί ότι οι αλλεπάλληλες συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου συνιστούν "Σύμβαση αορίστου χρόνου". 

Η απόφαση, που θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα αναμένεται με αγωνία όχι μόνο από τους ίδιους αλλά και από τους 81 συμβασιούχους στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι - με τακτική αγωγή - ζητούν επίσης απο το Δικαστήριο το ίδιο πράγμα για τις δικές τους συμβάσεις. 

Σημειώνεται ότι η συζήτηση της αγωγής των συμβασιούχων του Δήμου Ηρακλείου
αναβλήθηκε για τις 18 Μαρτίου, ωστόσο εκτιμάται ότι η απόφαση για τους πρώτους, που θα έχει εκδοθεί μέχρι τότε, θα κρίνει και το δικό τους εργασιακό μέλλον. 

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();