πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Στοχοθεσία στο Δημόσιο: “Deadline” του Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Την υποχρέωση φορέων του Δημοσίου να προβούν έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες, για την υλοποίηση της στοχοθεσίας έτους 2019, επισημαίνει με έγγραφό του (επισυνάπτεται), το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Υπενθυμίζεται ότι, η διαδικασία ξεκινά εντός της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου κάθε έτους, με τη γνωστοποίηση και κατανομή των προτεινόμενων στρατηγικών στόχων του φορέα για το επόμενο έτος, ενώ η απόφαση των στρατηγικών στόχων εκδίδεται από τον αρμόδιο Υπουργό, εντός της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου.
Το ΥΠ.Δ.Α. επισημαίνει πως, η ολοκλήρωση της διαδικασίας καθορισμού της στοχοθεσίας πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως το τέλος του 2018, «προκειμένου από το νέο έτος να ξεκινήσει εγκαίρως η υλοποίηση και παρακολούθηση της στοχοθεσίας».

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();