πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Κώστας Μπακογιάννης…Αν δεν θέλετε απολύσεις δεν είμαι ο ανθρωπός σας…[ΒΙΝΤΕΟ]

Στοιχείο πρώτο

Την πλήρη ευθυγράμμιση του Κώστα Μπακογιάννη με «το σχέδιο της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση», διαπίστωνε εχθές πηγή της Πειραιώς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Άλλωστε οι περισσότερες ιδέες και προτάσεις του ευθυγραμμίζονται πλήρως με το σχέδιο της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση»

Στοιχείο δεύτερο

Ποιοι είναι το το σχέδιο της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση;

Την είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 26 Ιουνίου 2018

«Πρέπει, όμως, να πούμε στους εργαζόμενους την αλήθεια. Δεν μπορεί να γίνει καμία μονιμοποίηση εκτός του συνταγματικού πλαισίου και των δημοσιονομικών δυνατοτήτων.

-Πρέπει να συναφθούν νέες συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την άμεση αντιμετώπιση της σημερινής κατάστασης, σύμφωνα πάντα με τα οριζόμενα στο Σύνταγμα.

-Τέλος, πρέπει να στραφούμε σε εναλλακτικές και πιο οικονομικές μορφές παροχής υπηρεσιών στον τομέα της καθαριότητας. Και αυτό μπορεί να γίνει μέσα από συμπράξεις του Δημοσίου με ιδιωτικούς φορείς»

Στοιχείο τρίτο

Τι είπε ο Κώστας Μπακογιάννης πριν λίγο στον ΑΝΤ1;

«Καθαριότητα, θυμάστε μία αυτοδιοικητική εκλογή, που να μην είναι πρώτο θέμα η καθαριότητα; Πάντα συζητάμε τα ίδια και τα ίδια. Γιατί; Γιατί από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα έχουμε το ίδιο μοντέλο, το ίδιο σύστημα στην καθαριότητα. Στην πραγματικότητα πολεμάμε με ξύλινα σπαθιά. Προφανώς πρέπει να ξαναδούμε όλο το σχεδιασμό από το μηδέν και να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ στην πόλη».


ΠΗΓΗ netakias.com
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();