πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΕΔΕ στον Αλμυρό για το ατύχημα με το απορριμματοφόρο

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για την άτυπη συλλογή και καταγραφή στοιχείων, για να διαπιστωθεί η τυχόν τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων από υπαλλήλους του Δήμου Αλμυρού σχετικά με το εργατικό ατύχημα της υπαλλήλου Περσεφόνης Ζιώγα, διέταξε ο δήμαρχος Αλμυρού.
Την ΕΔΕ , όπως καταγράφει η «Θεσσαλία» θα διενεργήσει η Γενική Γραμματέας του Δήμου Αλμυρού και θα πρέπει να παραδώσει πόρισμα σε ένα μήνα.

Η 58χρονη Περσεφόνη Ζώγα, υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού, που τραυματίστηκε στις 18 Οκτωβρίου στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια αποκομιδής σκουπιδιών με το απορριμματοφόρο. Η εργαζόμενη γλίστρησε και έπεσε, από το απορριμματοφόρο στην περιοχή της Ευξεινούπολης, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Η γυναίκα νοσηλευόταν στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της ήταν επιβαρυμένη καθώς παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();