ΕΔΕ στον Αλμυρό για το ατύχημα με το απορριμματοφόρο

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για την άτυπη συλλογή και καταγραφή στοιχείων, για να διαπιστωθεί η τυχόν τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων από υπαλλήλους του Δήμου Αλμυρού σχετικά με το εργατικό ατύχημα της υπαλλήλου Περσεφόνης Ζιώγα, διέταξε ο δήμαρχος Αλμυρού.
Την ΕΔΕ , όπως καταγράφει η «Θεσσαλία» θα διενεργήσει η Γενική Γραμματέας του Δήμου Αλμυρού και θα πρέπει να παραδώσει πόρισμα σε ένα μήνα.

Η 58χρονη Περσεφόνη Ζώγα, υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού, που τραυματίστηκε στις 18 Οκτωβρίου στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια αποκομιδής σκουπιδιών με το απορριμματοφόρο. Η εργαζόμενη γλίστρησε και έπεσε, από το απορριμματοφόρο στην περιοχή της Ευξεινούπολης, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Η γυναίκα νοσηλευόταν στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της ήταν επιβαρυμένη καθώς παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Από το Blogger.