πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ψινάκης: Σταμάτησε τον Μαραθώνιο για να περάσει! (φωτο)

«Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξόργισε δρομείς και εθελοντές διασώστες με την απαίτηση του να ανοίξουν οι δρόμοι για να περάσει με τη συνοδεία του» κατήγγειλε σε ανάρτησή του στο Facebook ο ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Ηλίας Ψινάκης επέμενε να διασχίσει τη λεωφόρο, κινούμενος από Μαραθώνα προς Αθήνα κι ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά του αυθεντικού Μαραθώνιου, αλλά ούτε σε αντίστοιχους αγώνες δρόμου στο εξωτερικό.
Ειδικότερα, το πρωί της Κυριακής, ο Ηλίας Ψινάκης προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητο του απαγορευτική κορδέλα στο σημείο είσοδος-έξοδος Τύμβου, αδιαφορώντας για τους δεκάδες δρομείς που διέσχισαν το δρόμο, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες.
Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μιτριτσάκης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ο Ηλίας Ψινάκης φτάνοντας με την κουστωδία του- άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απιστευτη έκπληξη, οπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει».
Έτσι, όταν ο δήμαρχος Μαραθώνα κατάλαβε ότι πολύ δύσκολα θα γινόταν τέτοιου είδους διευκόλυνση, ένας εκ των συνοδών του βγήκε από το αυτοκίνητο και ζητούσε από τους υπεύθυνους ασφαλείας να σταματήσει ο αγώνας για… να περάσει ο δήμαρχος. Και, τελικά κατάφερε να σταματήσει τον Μαραθώνιο για να περάσει.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();