πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Μη καταβολή μη χορηγηθέντων ΜΑΠ και γάλακτος: Ξεκίνησαν οι αγωγές εργαζομένων Δήμων

Ξεκίνησαν οι αγωγές εργαζομένων Δήμων για μη χορηγηθέντα ΜΑΠ και γάλα παρελθόντων ετών και αντίστοιχη μη καταβολή των σε χρήμα.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει, σήμερα, αποκλειστικάτο epoli.gr 16 εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου και μόνιμοι κατέθεσαν αγωγή ενώπιον του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας και του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, αντίστοιχα, κατά του Δήμου Μεταμόρφωσης.
Οι εν λόγω εργαζόμενοι ζητούν την αποτίμηση και την καταβολή σε χρήμα μη χορηγηθέντων ΜΑΠ και γάλακτος παρελθόντων ετών, ζητώντας ποσά που φτάνουν και τα 800 €.

Η πρωτοβουλία πάρθηκε από το Παναττικό Σωματείο «Ηρακλής», με τον γ.γ. του Σωματείου, κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο, να δηλώνει στο epoli.gr:
«Μετά από πολλές προσπάθειες που έγιναν από εμάς, καθώς και παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, δυστυχώς αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε αγωγή κατά του Δήμου Μεταμόρφωσης για να προασπίσουμε το δικαίωμα των εργαζομένων.
Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε να κάνει πράξη τα αυτονόητα και να εφαρμόσει το νόμο, δείχνοντας ακόμη μία φορά το αντιεργατικό της πρόσωπο.
Τώρα πια το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.
Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δικηγόρο μας κ. Λάμπρο Ντουματσά για την πολύτιμη βοήθειά του στην όλη διαδικασία».

Οι αγωγές 
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();