πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Γλυφάδας: Επιστροφή στην εργασία για απολυμένους συμβασιούχους

Νέα σημαντική δικαστική επιτυχία για συμβασιούχους καθαριότητας Δήμου.
Όπως παρουσιάζει αποκλειστικά του epoli.gr το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών χορήγησε προσωρινή διαταγή σε εργαζόμενους του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι κατέφυγαν ενώπιόν του.

Βάση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι διά του δικηγόρου τους κου Λάμπρου Ντουματσά, ήταν η σημαντική καθυστέρηση της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων κατάταξης της προκήρυξης 3Κ/2018, αλλά και οι εξόφθαλμες αδικίες που έχουν διαπιστωθεί αναφορικά με το περιεχόμενο πολλών από τις αιτήσεις των συμμετεχόντων που περιλήφθηκαν στους προσωρινούς πίνακες.
Σημειώνεται ότι, οι συμβάσεις των συγκεκριμένων συμβασιούχων είχαν λήξει μετά από απόρριψη προηγούμενης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, που είχε βασιστεί στην επικείμενη συζήτηση αγωγής τους με περιεχόμενο την αναγνώριση των συμβάσεών τους ως αορίστου χρόνου. Με την υποστήριξη, όμως, του σωματείου των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας και του Προέδρου του κου Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, οι συμβασιούχοι πιάνουν ξανά δουλειά στην καθαριότητα.

Η απόφαση

Δικηγορικό Γραφείο «Λάμπρος Σ. Ντουματσάς & Συνεργάτες», Πανεπιστημίου 42, 106 79 Αθήνα, Τηλ. 210 3631640, 210 3641468
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();