πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Συνεχίζεται ο έλεγχος- Πότε τα αποτελέσματα (τελευταίες πληροφορίες)

Με εντατικούς και αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από τους υπαλλήλους του ΑΣΕΠ ο έλεγχος των αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018, προκειμένου να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα για την πρόσληψη 8.166 μόνιμων υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.
Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ που επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος Χρ. Βούζας, στην εκπομπή «aftodioikisi.gr», στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984» έχουν ήδη κλειδώσει πάνω από 5.500 από τις συνολικά 8.166 θέσεις της προκήρυξης. Όπως είχε γράψει τις προηγούμενες μέρες η aftodioikisi.gr, οι αρχικές εκτιμήσεις της Ανεξάρτητης Αρχής που είχε καταγράψει η ιστοσελίδα για ανάρτηση των οριστικών πινάκων στις 31 Δεκεμβρίου 2018, δεν υφίστανται πλέον, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες συνθήκες στον έλεγχο των δικαιολογητικών.

Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα αποτελέσματα του «δεύτερου γύρου» του ελέγχου θα μπουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ, ώστε να βγουν και οι υπόλοιπες θέσεις μέχρι τις 8.166.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();