πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Κρήτη: Τραυματίστηκε εργάτης καθαριότητας την ώρα της δουλειάς- Έπεσε από ύψος 4 μέτρων

Ένας 60χρονος εργάτης στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας τραυματίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν έπεσε από ύψος 4 περίπου μέτρων. Ο άτυχος εργάτης βρισκόταν εν ώρα εργασίας στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 60χρονος εργάτης ήταν συνοδός απορριμματοφόρου και πήγε στην πίσω πλευρά του οχήματος για να δει αν το press container ήταν άδειο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες και ελλείψει σωστού φωτισμού, γλίστρησε και έπεσε από μεγάλο ύψος.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με κάταγμα στον αγκώνα ενώ φέρει κατάγματα στα πλευρά και την λεκάνη.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό του άτυχου 60χρονου και της οικογένειάς του ενώ ανακοίνωσε ότι διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Τέλος, και οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας και ο Σύλλογος Εργαζομένων νομού Λασιθίου συμπαραστέκονται στον εργαζόμενο και ζητούν την άμεση αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του Σ.Μ.Α..

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();