πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Αίγινα: Ποινική δίωξη σε αντιδήμαρχο για απειλές προς αστυνομικό

Ποινική δίωξη άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά σε βάρος του αντιδημάρχου Αίγινας κ. Αντώνη Μούρτζη, με την κατηγορία της απειλής σε βάρος αστυνομικού που πραγματοποίησε έλεγχο στο beach bar του γιου του τον Αύγουστο του 2016.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την δικογραφία, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν κάποιες κατασκευές ( ξύλινη εξέδρα μπροστά από το κατάστημα και αποθήκη πίσω από αυτό) γεγονός το οποίο αναφέρθηκε στην Πολεοδομία για να εξακριβωθεί η νομιμότητα τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Μούρτζης να επικοινωνήσει στο προσωπικό κινητό τηλέφωνο του αστυνομικού λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως «δεν θα απολογηθείς σε εμένα αλλά στα εσωτερικά για τους ελέγχους που έκανες», απειλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς πως θα τον καταγγείλει στην Διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων.

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();