πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΥΑΠ: Επαναπρόσληψη των 12 εργαζομένων, οι οποίοι είχαν απολυθεί το 2011

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας, Ανδρέας Παπανικήτας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ συζητήθηκαν σημαντικά θέματα και πάρθηκαν αποφάσεις οι οποίες λύνουν σοβαρά προβλήματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία της ΔΕΥΑΠ αλλά και τους εργαζόμενους.
Εισηγηθήκαμε και ενημερώσαμε το Δ.Σ για τις ενέργειες που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα.

Θυμίσαμε τη σχετική απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων για την επαναπρόσληψη των 12 εργαζομένων, οι οποίοι είχαν απολυθεί το 2011. Εδώ να τονίσουμε ότι σημαντική συμβολή είχε προσωπικά ο Δήμαρχος Πατρέων  και η συνεργασία που είχαμε για την επίλυση του θέματος με το Σύλλογο των Εργαζομένων και την ομοσπονδία τους. Σήμερα  αξιοποιώντας όλη την παραπάνω δουλειά που κάναμε εισηγηθήκαμε και πήραμε απόφαση το σύνολο των εργαζομένων από αύριο να εργάζονται με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι εγκρίθηκε μελέτη για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης προϋπολογισμού 6.000.000 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος I» και περιλαμβάνει την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου στις περιοχές Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και των Ζαρουχλεΐκων. 

Τέλος συζητήθηκε και αποφασίστηκε ότι η ΔΕΥΑΠμε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού στις 22 Μάρτη θα διοργανώσει ημερίδα όπου θα παρουσιαστεί το έργο της από τους εργαζόμενους της επιχείρησης για τα τελευταία χρόνια».

ΒΙΝΤΕΟ:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();