πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΙΔΑΧ 42 ωφελούμενοι Προγραμμάτων ΕΣΠΑ – εργαζόμενοι του Δήμου Δέλτα

Μία σημαντική δικαστική απόφαση για ωφελούμενους Προγραμμάτων ΕΣΠΑ δημοσιεύει, σήμερα, πρώτο και αποκλειστικά το epoli.gr.
Συγκεκριμένα, η εργασιακή σχέση 42 εργαζόμενων σε Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δέλτα, μετατρέπεται από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, σύμφωνα με απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.
Οι ωφελούμενοι ανήκουν στο ΝΠΔΔ του Δήμου, Κοινωνικός, Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα, με κάποιους εξ’ αυτών να εργάζονται ακόμη και πλέον των 10 ετών (ΚΔΑΠ και Βοήθεια στο Σπίτι) και τους λοιπούς περί τα 5 (ΕΣΠΑ Παιδικοί Σταθμοί).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr η Δημοτική Αρχή δεν θα ασκήσει έφεση επί της απόφασης, αναγνωρίζοντας, τόσο την προσφορά των ωφελουμένων – εργαζομένων, όσο και τις ανάγκες των προαναφερόμενων Δομών.
Το epoli.gr επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Δέλτα, Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κα Μαρία Κατούδη, η οποία και μας δήλωσε:
«Ως Σύλλογος συνεχίζουμε τον αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας και πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη».
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();