πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ στο πανελλήνιο η «Λαϊκή συσπείρωση» μετά την «σταλινική» ντιρεκτίβα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να γίνουν όλοι οι δημοτικοί συνδυασμοί κλειστά κλαμπ μόνον για μέλη του ΚΚΕ

Σε μια άκρως συντηρητική κίνηση το ΚΚΕ, κομματικοποίησε όλους, τους ήδη κλειστούς συνδυασμούς, διώχνοντας και τους τελευταίους πολίτες που είχαν πιστέψει ότι οι ανάγκες του δήμου τους δεν έχουν να κάνουν με το κλειστό club του Περισσού.

Ετσι οι πολίτες της Πάτρας, που δεν έχουν κομματική κάρτα και σφραγίδα από τον πατερούλη Κουτσούμπα σιγά – σιγά οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου.

Ετσι η τάση της πρόθεσης ψήφου συνεχίζει και αυτήν την βδομάδα να φέρνει στις πρώτες θέσεις Πελετίδη και Νικολόπουλο με ποσοστά, μετά από αναγωγές, άνω του 20%, με τον βουλευτή ομως του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ να έχει ανοδική τάση στην πρόθεση των Πατρινών να εκπροσωπήσει τους πολίτες κι όχι τους εισαγόμενους κομματικούς εγκάθετους, που δεν έχουν καμία σχέση, ούτε με την πόλη, ούτε την ίδια την τοπική αυτοδιοικηση.
Από κει και έπειτα υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις ως προς τους λεγόμενους μικρότερους στα όρια που έχουν περιγράφει στην προηγούμενη μέτρηση πρόθεσης ψήφου.

Δηλαδή μια τάση ανόδου για τον Ρώρο, με τον οποίο φαίνεται να συσπειρώνεται η κυβερνητική πλευρά. Καθώς και ο Τζανάκος κάτι που φανερώνει μια τάση πασοκοποίησης του ΚΙΝΑΛ.

Ρώρος, Αλεξόπουλος και Παπαδημάτος, με ποσοστά που κυμαίνονται από 7 μέχρι 15,5%.

Στη τρίτη ταχύτητα ακολουθούν Ψωμάς, Τζανάκος, Χρσυανθακόπουλος και Πατούχας, ενώ πιο κάτω βρίσκονται Πολίτης, Ντρίνιας και Ανταρσύα.

Από την τάση της πρόθεσης ψήφου με αναγωγές, εξαιρούνται όσοι απάντησαν «ΔΕΝ ΞΕΡΩ» ή ΔΕΝ απάντησαν το σύνολο των νΔ.Ξ. και Δ.Α. μειώνεται στο 14,5%

Η τάση αποτυπώνεται ως εξής:

1. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ 24-26

2. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 20-22

3. ΡΩΡΟΣ 13,5-15,5

4. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ 11-13

5. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ 7-9

6. ΨΩΜΑΣ 5-7

7. ΤΖΑΝΑΚΟΣ 5-7

8. ΠΑΤΟΥΧΑΣ 2-4

9. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2-4

10. ΠΟΛΙΤΗΣ 1-3

11. ΝΤΡΙΝΙΑΣ 1-2

12. ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1-2

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();