πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Κομμένος 13ος και 14ος μισθός: Δικαστική δικαίωση για συμβασιούχους Δήμου

Δικαστική δικαίωση για κομμένα, λόγω Μνημονίων, επιδόματα αδείας και δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, για 70 συμβασιούχους του Δήμου Κατερίνης, όπως δημοσιεύει, σήμερα, πρώτο και αποκλειστικά το epoli.gr.
Συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Κατερίνης, με την απόφασή του, με αριθμ. 32/19, αποφάσισε την καταβολή 2.000 €, έντοκα, για έκαστο των προαναφερόμενων συμβασιούχων, για τα έτη 2017, 2018, με το 50% του επιδικαζόμενου ποσού να είναι άμεσα εκτελεστέο.

Το epoli.gr επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο των Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας, κ. Χρήστο Κομπατσιάρη, κι αφού επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, δήλωσε:
«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, που για ακόμη μία φορά, ο αγώνας των εργαζομένων, με τη δική μας στήριξη - αρωγή δεν πήγε χαμένος.
Η απόφαση του Δικαστηρίου μας γεμίζει χαρά, ειδικά ενόψει των Εορτών του Πάσχα.
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους του Νομού μας να είναι βέβαιοι πως, θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους αγώνα».
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();