πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Χωρίς εμβολιασμό για 3 χρόνια εργαζόμενοι Καθαριότητας Δήμου - Καταγγελία

Χωρίς εμβολιασμό, τακτικό προσωπικό, «παρατασιούχοι», «προσωρινοί» της 3Κ και ωφελούμενοι Προγραμμάτων ΕΣΠΑ του δήμου Αγ. Δημητρίου, που εργάζονται στον δύσκολο τομέα της Καθαριότητας.
Σύμφωνα με το έγγραφο – καταγγελία – ερώτημα του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ» προς τον Δήμο και την αρμόδια Υπηρεσία Περιβάλλοντος που δημοσιεύει αποκλειστικά τοepoli.gr, ο εμβολιασμός έχει σταματήσει και εδώ κι τρία χρόνια οι εργαζόμενοι είναι αφύλακτοι μπρος στους κινδύνους υγείας, που εκτίθενται καθημερινά.

Το Σωματείο διερωτάται για ποιο λόγο έχει σταματήσει ο εμβολιασμός ενώ κάνει λόγο για «παιχνίδι» της Διοίκησης του Δήμου σε βάρος των εργαζομένων.
Τέλος, και στο κρίσιμο του θέματος, το Σωματείο ρωτά εάν ο Δήμος σκοπεύει να κάνει κάτι άμεσα, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των εν λόγω εργαζομένων.
«Καταθέσαμε ερώτημα, ώστε να μας εξηγήσουν (αν και δεν υπάρχει εξήγηση για ένα τέτοιο έγκλημα) τους λόγους που δεν έχει πραγματοποιηθεί εμβολιασμός εδώ κι 3 χρόνια στους εργαζομένους.
Το Σωματείο μας, πιστό στις αρχές του, θα ψάξει το θέμα σε βάθος.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων», τόνισε στο epoli.gr για το θέμα, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ», κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος.
Το έγγραφο
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();