πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ: Αυθαίρετη χρήση υπαλλήλων εργολαβικής εταιρίας

Ο Σύλλογος εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει με ανακοίνωση του, «την αυθαίρετη χρήση υπαλλήλων εργολαβικής εταιρίας, για την επισκευή της βλάβης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης σε περιοχή της Ν. Ιωνίας. Καταγγέλλει επίσης την αδιαφορία όλων των εμπλεκομένων προσώπων που δεν ενεργοποιούν τις διαδικασίες άμεσης πρόσληψης τεχνιτών και βοηθών υδραυλικών ορισμένου χρόνου και δεν σχεδιάζουν τον προγραμματισμό προσλήψεων μόνιμου τακτικού προσωπικού νευραλγικών ειδικοτήτων όπως τεχνιτών υδραυλικών.
«Η τακτική της παραχώρησης ολοένα και περισσοτέρων εργασιών σε ιδιωτικές εταιρίες παγιώνει μία κατάσταση ξεπουλήματος της τεχνογνωσίας που διαθέτει η ΔΕΥΑΜΒ και επιφέρει επιπλέον κόστος με αντίκτυπο στη τσέπη του καταναλωτή» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();