πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Σ.ΕΠ.Ε.: Έκλεισε επικίνδυνους χώρους για τους εργαζομένους στον Δ. Θήρας (φωτο)

Η αιφνίδια επίσκεψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε χώρους εργασίας του Δήμου Θήρας, έπειτα από καταγγελία του Σωματείου των Εργαζομένων, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τις επικίνδυνες συνθήκες σε δημοτικά κτήρια, είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του Σ.ΕΠ.Ε.Ο Επιθεωρητής Εργασίας έκλεισε δύο χώρους – των ηλεκτρολόγων και των υδραυλικών – ενώ προχώρησε σε νέα έκθεση.

Όπως αναφέρει η κα Μαρία Παπαδοπούλου, Ταμία της Ομοσπονδίας, σήμερα, κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας προσήλθε στο Δήμο Θήρας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις για τις οποίες υπήρξε καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου. «Ο Επιθεωρητής Εργασίας ήταν καταπέλτης. Ζήτησε να εκκενωθούν άμεσα δυο χώροι. Αυτοί των υδραυλικών και των ηλεκτρολόγων. Παράλληλα, θα συνταθεί νέα έκθεση και η υπόθεση πιθανότατα θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης».

«Είμαστε σε επαγρύπνηση. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Σωματείο Εργαζομένων για τις εξελίξεις και θα παρέμβουμε και πάλι σαν Ομοσπονδία αν χρειαστεί και δεν αποκατασταθεί όλο το θέμα που αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζόμενων του Δήμου Θήρας», συμπληρώνει η κα Παπαδοπούλου.




 
 
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();