πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Τραγικές συνθήκες εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου Θήρας [Συγκλονιστικές φωτο]

Απίστευτες, τραγικές αλλά κυριότερα άκρως επικίνδυνες οι συνθήκες εργασίας εργαζομένων του Δήμου Θήρας, όπως αποκαλύπτει η Ταμίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κα Μαρία Παπαδοπούλου, κατά την αιφνίδια επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας στη Σαντορίνη, μετά από προηγηθείσα ενημέρωση του τοπικού Συλλόγου Εργαζομένων.
Χαρακτηριστικά τα γραφόμενα της κας Μαρίας Παπαδοπούλου, αλλά και οι φωτογραφίες, που δημοσιοποιεί:

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Νο2 (μετά το Δήμο Αλεξανδρούπολης) & ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΨΑΡΙΑ.....ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

Τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας για τους Δημοτικούς Υπάλληλους στο Δήμο Θήρας (σε ένα πλούσιο και με τεράστια έσοδα Δήμο) διαπιστώσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε το νησί αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μετά από καταγγελία του τοπικού Συλλόγου Εργαζόμενων.

Για αρχή θα σας αναφέρω ότι η πλειοψηφία των υπαλλήλων στεγάζεται σε μισθωμένα κτίρια της γεωργικής ένωσης τα περισσότερα των όποιων είναι πρώην δεξαμενές μούστου....

Υγρασία παντού, νερά να εισρέουν σε κάθε βροχόπτωση με κίνδυνο βραχυκυκλώματος και ηλεκτροπληξίας (ήδη έχουν συμβεί περιστατικά με πολύμπριζα να σκάνε) καθώς τα ρελέ είναι διακοσμητικά κουμπιά στους ξεγυμνωμένους ηλεκτρικούς πίνακες, σοβάδες να κρέμονται, σίδερα σκουριασμένα να ξεπροβάλουν στα μπετά, γεμάτα ρωγμές.

Εκθέσεις του τεχνικού ασφαλείας αλλά και του ΣΕΠΕ Σύρου με ασφυκτικές προθεσμίες χωρίς καμιά ανταπόκριση από τη Δημοτική αρχή που κωφεύει επιδεκτικά.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ένα μικρό δείγμα...»






'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();