πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Τροπολογίες για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων, δημοτικούς αστυνομικούς, συμβασιούχους

Παρατάσεις προθεσμιών και άρση των περιορισμών του άρθρου 28 του ν.2190/1994 προβλέπει Τροπολογία της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης για αποσπάσεις, μετατάξεις και προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, σε ψηφισθέν Νομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος. 

Συγκεκριμένα, προτάθηκε:
Α) Η δυνατότητα παράτασης έως την 31.12.19 των αποσπάσεων υπαλλήλων που λήγουν την 28.06.19.

Β) Η δυνατότητα ολοκλήρωσης των αποσπάσεων και μετατάξεων υπαλλήλων που έχουν εγκριθεί – μέχρι την έναρξη ισχύος της Τροπολογίας – από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας.

Γ) Η προώθηση των προσλήψεων, διορισμών καθώς και υπηρεσιακών μεταβολών κάθε κατηγορίας προσωπικού, που σχετίζονται με τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική στις 23 και 24 Ιουλίου 2018.

Δ) Η εξάμηνη παράταση συμβασιούχων καθαριότητας και φύλαξης σε Υπουργεία, εποπτευόμενους Φορείς και ανεξάρτητες Αρχές.

Ε) Η εξαίρεση και η ολοκλήρωση επιστροφής στους Δήμους, Δημοτικών Αστυνομικών που είχαν μεταταγεί σε Καταστήματα Κράτησης.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();