πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

“Ναι” Δικαστηρίου στη συνέχιση εργασίας συμβασιούχων Καθαριότητας Δήμου

Όπως είχε προαναγγείλει το epoli.gr με αποκλειστικό ρεπορτάζ του, χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, θετικό ήταν το Δικαστήριο - επιβεβαιώνοντας το ίδιο ρεπορτάζ - στο αίτημα των 36 συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας του Δήμου Ν. Σμύρνης να παραμείνουν στην εργασία τους με τη διαδικασία της προσωρινής διαταγής έως ότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν.

Οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στην εργασία τους έως την 16η Οκτωβρίου 2019, όταν και το Δικαστήριο όρισε τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.
«Επιβεβαίωση της αίσθησής μας πως όλα θα πάνε καλά. Οι συνάδελφοί μας θα μείνουν στην εργασία τους έως τις 16 Οκτωβρίου. Σε μία δύσκολη εποχή όπως είναι αυτή του καλοκαιριού και των υψηλών θερμοκρασιών, η απόφαση είναι εξαιρετικά σημαντική. Στόχος μας η μόνιμη εργασία των εργαζομένων που απασχολούνται σε αυτές τις σκληρές, δύσκολες υπηρεσίες, όπως αυτή της Καθαριότητας», τόνισε στο epoli.gr το Μέλος της ΑΔΕΔΥ, Πρόεδρος των Εργαζομένων, κ. Μίλτος Παπουτσής.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();