πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τη δημιουργία νέου αθλητικού χώρου στο Πάτημα Χαλανδρίου

Εγκρίθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Α Χαρίτση η χρηματοδότηση της δημιουργίας του αθλητικού χώρου στο οικοδομικό τετράγωνο 1237 που βρίσκεται επι των οδών Ηρακλείτου και Κίρκης.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, είχε προηγηθεί η έγκριση της τεχνικής μελέτης από το δημοτικό συμβούλιο και η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης απο το πρόγραμμα ”Φιλόδημος”,ύψους 600.000 ευρώ.
Ο νέος χώρος αθλητισμού που θα διαμορφωθεί του επόμενους μήνες είναι έκτασης 5.5 στρεμμάτων και περιλαμβάνει γήπεδα τένις, βόλευ γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, διαδρόμους τζόκινγκ και υψηλή φύτευση σε έκταση 1439τμ. Χαρακτηριστικό του περιβαλλοντολογικού του σχεδιασμού είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί μόλις το 0.04 της επιτρεπόμενης δόμησης δηλαδή θα κτισθούν βοηθητικές εγκαταστάσεις 211 τμ έναντι 4.195 που επιτρέπει ο συντελεστής της περιοχής.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();