πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Σύλλογος υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης: ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ο.Τ.Α. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ 
Ταχ. Δ/νση : Ζαφειράκη 6 
50100, Κοζάνη 
Τηλέφωνο-FAX : 2461037179
e-mail: sypota@yahoo.gr

Κοζάνη,20.06.2019 
Αρ. πρ. 50

ΠΡΟΣ: κο Κοσματόπουλο,  ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ  ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Κοιν: κο Τσιουκαρδάνη,  Προϊστάμενο Οικονομικής Δ/σης

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2019 του ΔΣ του Συλλόγου μας ομόφωνα αποφασίστηκε να απαιτηθεί από τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού:
-Να αποδοθεί το καθημερινό γάλα στους συναδέλφους δικαιούχους, γεγονός που έχει σταματήσει από την 1η Απριλίου. Υπενθυμίζουμε ότι η παροχή γάλακτος αποτελεί μισθολογική παροχή και υποχρέωση.
-Να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (επιμερισμός, ενταλματοποίηση, καταβολή ποσών) ώστε να αποδοθεί σε χρήμα το γάλα που δεν καταβληθεί στους δικαιούχους την περίοδο 2012-2016. Θυμίζουμε ότι υπάρχει ανεκτέλεστη απόφαση του ΔΣ από το Νοέμβριο του 2017 (απόφαση 256/2017 σε εφαρμογή του Ν. 4483/2017).
-Να  αποδοθούν σε όλους τους εργαζόμενους οι οφειλές από αναδρομικά, έξοδα κίνησης, οδοιπορικά, ειδικό εκλογικό επίδομα κοκ.
Θεωρούμε ότι είναι άμεσα αναγκαίο να καταβληθούν οι οφειλές πριν την 1η Σεπτεμβρίου και την κατάργηση του υφιστάμενου δήμου Σερβίων-Βελβεντού ώστε να μην υπάρξουν οι αναμενόμενες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις από τους  νέους δήμους Σερβίων και Βελβεντού, γεγονός που θα οδηγήσει σε  νέα πολύμηνη καθυστέρηση για την καταβολή των οφειλόμενων.

Οι απαιτήσεις των εργαζομένων είναι αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου. Σε καμία περίπτωση η ανοχή μας δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να προασπιστούμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

Για το ΔΣ του Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης

Ο πρόεδρος                                                         Ο Γ.Γραμματέας


Ιωσήφ Μιχαηλίδης                                        Βασίλης Γκαραγκούνης

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();