πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πρωτοδικείο Αθηνών: Απόφαση ακύρωσης απόλυσης συμβασιούχου - Λαμβάνει & 7.000 ευρώ (έγγραφο)

Την δικαστική ΑΠΟΦΑΣΗ από τη μεγάλη νίκη πέτυχε «παρατασιούχος» του δήμου Χαλανδρίου, του οποίου, παρά την σχετική τροπολογία του ΥΠΕΣ τον Ιούλιο του 2017, δεν είχε παραταθεί η σύμβαση από τον νυν δήμαρχο Σίμο Ρούσσο, δημοσιεύει η aftodioikisi.gr. Συγκεκριμένα, με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας (δικηγόρος ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς) ακύρωσε την απόλυση και διατάσσει το δήμο να καταβάλει τους μισθούς στον εργαζόμενο, ύψους 7.056 ευρώ. Πρόκειται για την πρώτη απόφαση μετά την προσφυγή 3+1 εργαζομένων από τους 7 (σ.σ. από τους συνολικά 107) των οποία δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις.
Η απόφαση αφορά εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις έληγαν τον Δεκέμβριο του 2017 και με τη νέα παράταση που δόθηκε, στις 31 Μαρτίου 2018 (σ.σ. ημέρα ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων της 3Κ), διάστημα για το οποίο το Δικαστήριο ακύρωσε (σ.σ. για τον πρώτον) την απόλυση διατάσσοντας την καταβολή των δεδουλευμένων.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();