πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Νέα απόφαση για ταμειακά διαθέσιμα ΟΤΑ -Μεταβολές και παράταση (ΦΕΚ)

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ νέα απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των ΟΤΑ.

Η νέα Υ.Α. καταργεί την προηγούμενη του Ιανουαρίου 2019 που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις των αυτοδιοικητικών παραγόντων, της οποίας η ισχύς είχε προσωρινά παγώσει έως την 1η Ιουλίου.
Ο Γ. Χουλιαράκης ουσιαστικά αντικαθιστά όλα τα άρθρα της καταργούμενης και ορίζει πως η νέα Απόφαση ισχύει από 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Η αντικατάσταση της Απόφασης και, ιδίως, η δεύτερη παράταση για τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να ικανοποίηση ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ που κηρύξει πόλεμο στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται πως οι συλλογικές Αποφάσεις και αντιδράσεις των Αιρετών υπήρξαν σθεναρές όλα αυτά τα χρόνια απέναντι σε κάθε νομοθετική και κανονιστική κίνηση που επιχειρούσε να αλώσει τη διαχείριση των πόρων των ΟΤΑ.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();