πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Καταγγελία Δήμου Ζωγράφου για χακάρισμα των ηλεκτρονικών πινακίδων – Δείτε τι έγραφαν για τις εθνικές εκλογές

Με έκπληξη έβλεπαν το βράδυ της Παρασκευής (5/7) τις ηλεκτρονικές πινακίδες του Δήμου Ζωγράφου οι πολίτες που περνούσαν από την πλατεία Ελευθερίας.

Άγνωστοι βρήκαν τρόπο να περάσουν μηνύματα ενάντια στις εθνικές εκλογές της Κυριακής μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων του Δήμου Ζωγράφου αφήνοντας άφωνους τους πολίτες της πόλης.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στη ηλεκτρονική πινακίδα ανακοινώσεων του Δήμου εμφανίζονταν μηνύματα όπως: «Φωτιά στις κάλπες – Ραντεβού στα οδοφράγματα», «Αν οι εκλογές άλλαξαν κάτι θα ήταν παράνομες», αλλά και «Σαμποτάζ στις εκλογικές διαδικασίες».

Μόλις έγινε αντιληπτό το περιεχόμενο των μηνυμάτων ενημερώθηκε η δημοτική αρχή της πόλης και στη συνέχεια έδωσε την εξής ενημέρωση στους εκπροσώπους των Μέσων: «Χτες το βράδυ έγινε χακάρισμα των ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων στον Δήμο Ζωγράφου, για μία ώρα. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε άμεσα μετά από επικοινωνία με την εταιρεία που τις έχει εγκαταστήσει και συντηρεί. Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();