πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Αθήνα 22 – 7 -2019
Αρ. Πρωτ.: 179


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Η μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων του Κεντρικού Τομέα Αθήνας (συνημμένες φωτογραφίες), η αταλάντευτη στάση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και η πεποίθησή μας ότι η συλλογική δράση και ο αγώνας φέρνουν αποτελέσματα έδωσαν «καρπούς» και ανάγκασαν την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής να μην προχωρήσει στην έγκριση της δαπάνης αγοράς του κτηρίου στο Περιστέρι.

Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων και μάλιστα κατακαλόκαιρο, στη Στάση Εργασίας την Παρασκευή 19-7-2019, οι σωστοί χειρισμοίοι συνεχείς παρεμβάσεις μας εδώ και 2 ½ χρόνια και η αποφασιστικότητά μας να «μπλοκάρουμε» με κάθε τρόπο και να ακυρώσουμε τις προγραμματισμένες από την Περιφερειακή Αρχή διαδικασίες υποχρέωσαν την πλειοψηφούσα παράταξη της Οικονομικής Επιτροπής να πάρει απόφαση για την «αναβολή του θέματος και την περαιτέρω διαχείρισή του από την νέα διοίκηση», πετώντας έτσι το «μπαλάκι» στην νέα Περιφερειακή Αρχή, ως συνέχεια της ανοιχτής επιστολής του Συλλόγου προς τον νέο Περιφερειάρχη και την σχετική απάντηση του.
Είχε προηγηθεί η ψηφοφορία για ακύρωση του διαγωνισμού, πρόταση την οποία στήριξε και το ΔΣ του Συλλόγου, την οποία ψήφισαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης/ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, η οποία όμως δεν πήρε πλειοψηφία.
Συνεχίζουμε με επαγρύπνηση και ετοιμότητα απέναντι σε κάθε έναν, που θα θελήσει να ξαναφέρει στο προσκήνιο παρόμοιες προτάσεις.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να στεγαστούν οι υπηρεσίες μας σε κτήρια σύγχρονα, λειτουργικά, και όσο το δυνατόν οικονομικά, μέσα από τη δωρεάν παραχώρηση δημοσίων κτηρίων στην Περιφέρεια, προσβάσιμα στους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες. Το σύνθημα στο πανό του Συλλόγου «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ 20 εκατ. Ευρώ – ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ» θα παραμείνει επίκαιρο.
Η όλη εξέλιξη αναδεικνύει περίτρανα ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, ακόμα κι όταν φαίνεται ότι έχουμε «τοίχο» μπροστά μας, ότι το δίκιο μας είναι το «όπλο», που έχουμε στα χέρια μας, που μας δίνει την δύναμη να ξεπερνάμε τα εμπόδια, που βάζουν μπροστά μας το αστικό κράτος, οι μηχανισμοί του και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι προκειμένου να υπηρετήσουν αποτελεσματικά το κεφάλαιο και τους επιχειρηματικούς του ομίλους.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

https://syllogospatt.wordpress.com/
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();