πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Σεισμός: Ακατάλληλη η Πολεοδομία Αιγάλεω - Ανησυχία σε εργαζομένους, πολίτες [Έγγραφο]

Ακατάλληλοι, λόγω του πρόσφατου σεισμού στην Αττική, χώροι στέγασης της Πολεοδομίας Αιγάλεω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr πρόκειται για ένα 3οροφο κτίριο που μισθώνει ο Δήμος.

Ο 1ος και ο 2ος όροφος έχουν υποστεί ζημιές, με τους εργαζομένους να βρίσκονται όλοι στο ισόγειο - σύμφωνα με το δελτίο ταχείας αυτοψίας είναι κατοικήσιμο σε αντίθεση με το λοιπό κτήριο το οποίο και έχει σημανθεί με κόκκινη κορδέλα.
Όπως είναι ευκόλως αντιληπτό, υπάρχει αδυναμία εξυπηρέτησης των πολιτών - π.χ. μη δυνατότητα πρόσβασης στο αρχείο - με την δευτεροβάθμια Επιτροπή να αναμένεται, προκειμένου να αποφανθεί, τελικά, εάν οι συγκεκριμένοι χώροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή όχι.

«Αναζητείται άμεσα διέξοδος προκειμένου η οι εργαζόμενοι να στεγαστούν με ασφάλεια και οι πολίτες να μπορούν να εξυπηρετούνται», τόνισε για το γεγονός στο epoli.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω, αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιάννης Τσούνης, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

«Ζητούμε άμεσα τον έλεγχο του κτηρίου από την δευτεροβάθμια Επιτροπή προκειμένου να γνωρίζουμε πλέον τι πρέπει να πράξουν οι εργαζόμενοι».

Επισημαίνεται ότι, η εν λόγω Πολεοδομίας παρέχει διοικητική υποστήριξη στους 7 δήμους της Δυτικής Αθήνας.

Το έγγραφο

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();