πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

ΟΣΥΑΠΕ: ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΟΚ

Αθήνα 13 /8 /2019
Αριθμ. Πρωτ.: 105

ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΟΚ

Να «γλυκάνει» την τραγική κατάσταση, που υπάρχει στον τομέα της προστασίας της αγροτικής, κτηνοτροφικής παραγωγής κλπ και να κουκουλώσει όπως-όπως την υποστελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών, που έχουν τις σχετικές αρμοδιότητες επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ.
Αντί να άρει την «απαγόρευση» των προσλήψεων και να καλύψει με μόνιμο προσωπικό τα τεράστια κενά, που υπάρχουν στις υπηρεσίες των Περιφερειών και γενικότερα, ψήφισε ρύθμιση (ν. 4623/2019, άρθρο 110) για πρόσληψη (50) συμβασιούχων εργαζομένων ΙΔΟΧ κάθε έτος από το ΥΠΑΑΤ, προκειμένου με τη «διάθεση» μερικών εξ’ αυτών στις Περιφέρειες να αντιμετωπιστούν οι «κίνδυνοι που σχετίζονται με την προστασία της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής παραγωγής, την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία της δημόσιας υγείας»!!!
Προκειμένου μάλιστα να μην δημιουργεί και εντυπώσεις…, χαρακτηρίζει τους κινδύνους έκτακτους & απρόβλεπτους!!!
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();