πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Καταγγελία της συζύγου του αείμνηστου Νίκου Τσομπανιδη για τις συνθήκες εργασίας στο εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας

Τα δικά μας λόγια και σχόλια είναι περιττά στο συγκεκριμένο θέμα, απλά διαβάστε το μήνυμα το οποίο έστειλε στο site μας η κυρία Πόπη Γεωργοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου Νίκου Τσομπανίδη, ο οποίος ήταν εργάτης του Δήμου Αλμωπίας και έφυγε από την ζωή πριν 10 μέρες, το οποίο φυσικά δημοσιεύουμε με την άδεια της:

"Καλησπέρα Αριδαια 365. 
Πριν απο δέκα ημέρες, εφυγε απο την ζωη,ο συζυγος μου, υπαλληλος του εργοταξιου Αριδαιας, οδηγος απορριμματοφόρου με οκτάμηνη συμβαση Τσομπανίδης Νίκος.
Σας αναφέρω πως, σε καθημερινη βαση μάλωνε με τους υπευθύνους ανευθυνους αρμόδιους του εργοταξιου για αυτην την κατασταση των αυτοκινητων. 
Χωρις λαστιχα, χωρις ασφαλεια, χωρις ταχογραφους, αγορασε ο ιδιος ταχογραφους για να τους δωσει και δεν προλαβε. Να οδηγει με 51 βαθμους στην καμπινα χωρις κλιματισμό και χωρις να ανοιγουν τα παραθυρα. Να φροντιζει ο ιδιος να βρει ανταλακτικα για να μην τρεχουν τα ζουμια στους δρομους. 
Αποτελεσμα ολων,να χασει την ζωη του και να γυρισει ο κοσμος μας αναποδα απο την αναισθησία και την αναλγησία των καρεκλοκένταυρων ανθρωπαριών του Δήμου. Αυτοι ειναι! Ειμαι σιγουρη, πως μετα απο αυτο, θα φρόντισαν γρηγορα να φτιαξουν καπως την κατασταση των αυτοκινητων, γιατι το υποσχέθηκα πως θα κινηθω νομικα .Ετσι,για να μην χασει και αλλος εργαζομενος την ζωη του, να μην καταστραφουν και αλλες οικογένειες. Ο ανθρωπος μας δεν θα γυρισει δυστυχώς πισω, αλλα πρεπει επιτελους να αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του και το αντίτιμο των πράξεων του και οχι να χάνονται ζωες για 430 αργύρια. Ευχαριστω!"

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();