πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΚΕΠ: Μπαίνουν τώρα οι τελευταίες "πινελιές" της νέας προκήρυξης

Προσλήψεις μονίμων σε όλη τη χώρα μέσω ΑΣΕΠ
Στην τελική φάση των επεξεργασιών εισέρχεται, πλέον, η διαδικασία για την οριστικοποίηση της προκήρυξη στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
Πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής ανέφεραν πριν από λίγο στο workenter ότι "τα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την έκδοση της προκήρυξης βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης αναμονής και ετοιμότητας".

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες -και από τις αρχές Σεπτμεβρίου θα ενταθούν- για την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων, προκειμένου να βγει στον "αέρα" η προκήρυξη για την πρόσληψη 153 μονίμων υπαλλήλων στα ΚΕΠ.
Κρατήστε ως υποσημείωση την προσπάθεια του αρμόδιου υπουργείου για έκδοση της προκήρυξης περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Αυτή την ώρα, όμως,όπως μας ανέφεραν πηγές του υπουργείου, "δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης".  Ωστόσο σημείωναν ότι είμαστε πολύ κοντά στην έκδοση. 
Διαβάστε επίσης:
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();