πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Δήμος Πεντέλης: Ψήφισμα Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευής 04/10/2019

Το ψήφισμα που ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία από το Σώμα, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 04/10/2019 έχει ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 04/10/2019 που συγκλήθηκε από τη Δήμαρχο Πεντέλης κα. Δήμητρα Κεχαγιά με θέμα την παραχώρηση χρήσης, υπό μορφή χρησιδανείου, του κτιριακού συγκροτήματος της πτέρυγα Μπόμπολα του Γ.Ν. Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», επί της Λ. Πηγής 6 Μελίσσια, ιδιοκτησίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση, ύστερα από διαβουλεύσεις ζητά:

Την άμεση ανάκληση της απόφασης (ΑΔΑ: ΩΚ9Η465Θ1Ω-Ξ1Ν, Aρ. Πρωτ: 40027/ Δ2 4851) του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση λέγοντας ένας μεγάλο ΟΧΙ στη χρήση του συγκεκριμένου χώρου για φιλοξενία μεταναστών.
Να λειτουργήσει ο συγκεκριμένος χώρος πτέρυγα Μπόμπολα αποκλειστικά ως Νοσοκομείο.
Να λειτουργήσει ενιαία εκπροσώπηση του Δήμου από τους επικεφαλής των παρατάξεων σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Ο Δήμος Πεντέλης, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του μεταναστευτικού προβλήματος, δηλώνει διατεθειμένος να συνεργαστεί με την κεντρική διοίκηση και τις αρμόδιες αρχές έτσι ώστε να συνδράμει και αυτός προς στην επίλυση του ζητήματος, στα πλαίσια του συνολικότερου σχεδιασμού για την Περιφέρεια Αττικής.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();